ECHIPA “SUPORT LEGAL” vă oferă posibilitatea ca prin intermediul unor servicii juridice profesioniste să vă recuperați creanța pe care debitorul sau debitorii v-o datorează.

Astfel, echipa noastră oferă suportul legal necesar CREDITORILOR care au de recuperat datorii de la cei care nu-și plătesc la timp datoriile sau care nu le plătesc deloc.

Prin urmare, juriștii noștri vă vor verifica cu atenție actele care atestă existența creanței și situația financiară a debitorului, iar în cazul în care aveți șanse de succes vă vom îndruma, din punct de vedere juridic, pentru a iniția demersurile legale în recuperarea datoriilor restante.

Participând activ in toate procedurile cunoscute de recuperare a creanțelor, echipa noastră văoferă sprijin pentru inițierea următoarelor demersuri de formulare a:

  • somațiilor de plată;
  • ordonanțelor de plata;
  • cererilor cu valoare redusa;
  • cererii de chemare în judecată a debitorilor, pentru recuperarea creanței;
  • cererilor privind intrarea in insolventa a debitorului (persoană juridică).

 Pentru a beneficia suportul legal de care aveți nevoie, nu ezitați să completați formularul de contact sau prin intermediul adresei de e-mail [email protected], prin care ne faceți cunoscută problema dumneavoastră, iar în termen de 24 de ore o să primiți soluțiile pe care le aveți la dispoziție.

 

Echipa www.suportlegal.ro