Atunci când ai o problemă sau o situație juridică de rezolvat trebuie sa ne contactezi prin intermediul site-ului www.suportlegal.ro ori prin intermediul adresei de e-mail [email protected].

În maxim 24 de ore vei fi contactat de către unul dintre juriștii noștri pentru a stabili pașii ce trebuie urmați.

PASI DE URMAT:

Ne contactezi!

Prin intermediul formularului de contact de pe site-ul www.suportlegal.ro sau prin intermediul adresei de e-mail [email protected], și astfel ne poți consulta cu privire la problema ta!

Te contactam noi!

După primirea solicitării tale, în maxim 24 de ore, un jurist te va contacta pentru ați expune posibilitățile juridice pe care le ai la dispoziție.

Îți analizăm actele sau situația de fapt, apoi oferim soluțiile pe care le ai la îndemână și, totodată, suportul legal pentru exercitarea drepturilor legale.

       Semnăm contractul de asistență juridică

În urma acordului tău, pentru a beneficia de serviciile noastre, ne întâlnim la biroul nostru sau, prin intermediul adresei de e-mail,îți trimitem contractul de asistenta, pentru a-l semna.

Noi ne ocupam de speța ta.

Dupăsemănarea contractului ne vom ocupa de cauza ta.Adică, în baza contractului, beneficiezi de serviciiprofesioniste oferite de către un jurist, iar acesta îți va exercita drepturile tale în conformitate cu legislația în vigoare.

 

Echipa www.suportlegal.ro