Clauze abuzive inserate in contractele de credit bancar au devenit, in ultimii ani, pentru clienții băncilor o reală problemă, creându-le acestora numeroase probleme de ordin financiar si moral.  Astfel, clienții băncilor sunt adesea constrânși moral sa-si achite anumite debite pe baza unor clauze abuzive.

Echipa noastră de juriști oferă suportul legal  celor care sunt prejudiciați prin inserarea unor clauze abuzive in contractele de credit și nu numai.

Avem numeroase litigii câștigate în instanță având, spre exemplu, ca obiect comisioane sau clauze care permit băncilor să modifice valoarea dobânzii.

Am acționat în instanță băncile pentru ca obligațiile de plată ale celor care s-au împrumutat, în cazul creditelor în monedă străină, sa fie calculate la cursul de schimb de la data încheierii contractului de credit.

In acest context, echipa www.suportlegal.ro își propune să ofere servicii juridice în materia creditelor bancare/clauzelor abuzive pentru toți cei care sunt dezavantajați de  contractele de credit încheiate cu instituțiile de credit.

Solicită Suportul nostru legal!

Echipa www.suportlegal.ro