Problema unor conflicte la locul de muncă poate cauza mult stres persoanelor care sunt într-o astfel de situație. De cele mai multe ori aceste probleme îi macină pe angajați, iar munca nu mai este plăcută și nu se mai poate desfășura în condiții normale, așadar randamentul scade și nici angajatorul nu mai este mulțumit de munca prestată.

Dosarele care au ca obiect litigii de muncă sunt numeroase, complexe și, totodată, un termen redus pentru soluționarea în instanță.

Echipa noastră vine in ajutorul celor aflați într-un raport de muncă, pentru soluționarea următoarelor litigii declanșate din:

  • inițiativa unui salariat tratat incorect;
  • inițiativa angajatorului, pentru recuperarea drepturi încasate necuvenit de către foștiisalariați;
  • inițiativa angajatorului, pentru a disputa sume bănești drept despăgubire pentru nerespectarea clauzelor contractuale;
  • alte probleme de aceasta natură.

 

Pentru a beneficia suportul legal de care aveți nevoie, nu ezitați să completați formularul de contact sauprin intermediul adresei de e-mail [email protected], prin care ne faceți cunoscută problema dumneavoastră, iar în termen de 24 de ore o să primiți soluțiile pe care le aveți la dispoziție.

 Echipa www.suportlegal.ro